Geweld in Schoorl en Apeldoorn dit weekend!


Schoorl 2016

Aanstaand weekend staan er twee Nederlandse Kampioenschappen op het programma. In het Omnisport in Apeldoorn zal er worden gestreden voor de indoortitels, terwijl er in Schoorl tijdens de ‘Groet uit Schoorl Run’ in koudere temperaturen 10 kilometer wordt afgelegd.

Een aantal atleten uit het PYRunning Team zullen net als bijna de gehele nationale top, aan de startlijn verschijnen en proberen het maximale uit zichzelf te halen. In Schoorl zien we onder andere Kalid Amin en Jasmijn Lau. Kalid liep vorig jaar nog met overmacht naar de titel bij de junioren in een tijd van 32:00 min. Hij hoopt deze editie te stunten met een mooie tijd en zoveel mogelijk mannen in het tweede deel van de race op te rapen. Voor Jasmijn wordt dit een debuut op de 10 km. Ze heeft in de crossen afgelopen maanden al laten zien dat ze in erg goede doen is. Wij zijn benieuwd naar wat ze kan laten zien! Mike Foppen moet na zijn onwijs sterke optreden bij de Mastboscross in Breda dit weekend wegens lichamelijke klachten helaas absent geven.

In het altijd sfeervolle Omnisport zal Nisrine Masrhalmi gaan voor het hoogst haalbare op de 800m. Ook zij liet in de crossen al zien in goede vorm te zijn. Zo liep zij in Brussel tijdens de Crosscup naar een prachtige overwinning op de sprintcross. Jelmer van der Linden zien we op de 1500m, waarin Menno Schouten helaas heeft aangegeven niet deel te nemen. Via deze links kan je op de hoogte blijven en alle informatie zoals starttijden en serieindelingen. Houd ook de Facebookpagina van de atletiekunie in de gaten voor livebeelden!

https://www.atletiek.nu/wedstrijd/chronoloog/7952/ of https://www.atletiek.nl/aa-drink-nk-indoor-senioren

Succes toppers! 

Pepper Your Run

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *