Pepper Your Run 1000m info


Wat leuk dat je op deze pagina bent! Hier kun je je inschrijven voor de Pepper Your Run 1000m tijdens de Runnersworld Trackmeeting op 2 september 2016.

De Pepper Your Run 1000m is een extra snelle serie van maximaal 14 bijzondere talenten/atleten die tegen elkaar strijden voor een mooie tijd. Deze serie wordt met prijzengeld gesponsord door Pepper Your Run:

1e prijs: 75 euro
2e prijs: 50 euro
3e prijs: 25 euro
4e prijs: 10 euro
5e prijs: 5 euro

Alleen wanneer je verwacht onder de 2:32 min te lopen en mee wilt doen voor de prijzen, dien je je via deze pagina voor in te schrijven! Indien je verwacht langzamer te lopen dan deze gestelde limiet, dan kun je gewoon ter plekke inschrijven voor de reguliere 1000m tijdens deze Track Meeting. Indien je terplekke inschrijft met een snelle tijd wordt je ingedeeld in de reguliere series (bijv. serie 2) en niet in de snelste Pepper Your Run serie. Ook dan ben je van harte welkom!

Voorinschrijving is dus vereist om deel te nemen aan de snelste Pepper Your Run serie!

Inschrijving voor de Pepper Your Run 1000m kan hier!
– Betaling gebeurt ter plekke 45 minuten voor aanvang van het onderdeel. Kosten: senioren €3,50, junioren €3,00
– Voor de extra snelle Pepper Your Run 1000m wordt gewerkt met een deelnemerslijst. Deze wordt op onze website weergegeven.
– De uiteindelijke selectie voor de Pepper Your Run 1000m wordt door ons bepaald op basis van de opgegeven tijden en pr’s op andere afstanden. Alleen de snelste 14 atleten komen in deze serie terecht. Overige atleten dienen zich ter plekke opnieuw in te schrijven en worden ingedeeld in de reguliere series (vanaf serie 2). De selectie voor de Pepper Your Run 1000m worden 5 dagen van tevoren bekend gemaakt.
– De Pepper Your Run 1000m wordt voorzien van een haas/tempomaker!
– Starttijd 21:20 uur!

Elke deelnemer aan deze extra snelle serie ontvangt een gratis flesje Pepper Your Run! Flesje wordt uitgedeeld bij de stand van Pepper Your Run. Dus zorg dat je op de deelnemerslijst komt!

Als extra service is er voor de 14 geselecteerde atleten de mogelijk om zich te laten masseren. Voor of na de race.

Succes met je voorbereiding en tot dan!